Ambachtelijk Werken

Helpen van ...

HELPEN VAN MENS, DIER EN PLANT.....

 

Weten jullie wat Jezus haat!!! ja je leest het goed, Jezus kan haten. Hij heeft natuurlijk zelf het laatste woord, je kan hem al 20 jaar vinden in een huis in een buitenwijk van Rome, maar liefde komt soms ook in de vorm van: Toorn, boosheid en ja, misschien ook wel haat. Okee deze zaken zijn bij de groten der Aarde eigenlijk altijd tijdelijk, maar weet je wat Jezus (kan) haten?!!

Hypocrisie.

Er is bijvoorbeeld, voor hen die de schoen passen, een TV predikant in America die wil dat zijn volgelingen een privevliegtuig voor 'm kopen van 35 miljoen dollar!!!??! `Omdat God 't wil', zegt hij er bij??!! Ik durf je te vertellen dat God sterk verzuurt van dit soort zelfingenomen en hebzuchtige mensen.

Beste lieve mensen......we hebben een planeet te redden!! In Nederland bijvoorbeeld is het `vertrouwen' weer terug in de economie!! We lijken opgelucht adem te halen??!!! Walg walg walg, is 85% van lullo mannelijk Nederland helemaal bedonderd!!! Dertig procent van de mensheid consumeert tachtig procent van de goederen, diensten en energie. Er sterven per dag 24.000 mensen van wie meest kinderen van de honger. Een honger die met acht(!!) dagen van het wereldwijde defensiebudget wereldwijd verholpen kan worden. Wat nou `defensie' het is je reinste Aarde agressie.

We vervuilen, vreten en doden massaal de vruchtbaarheid van de Aarde!!! en lijken nou ja lijken, willens en wetens de Aarde te vernietigen??!!

Het is NIET in de bijbel voorzien dat we nu op Aarde niet alleen met een einde der tijden zitten, c.q. bijna niemand die weet of hoe het nu verder moet, MAAR OOK NOG een einde der ruimte!! We hebben straks niks meer om een gezond leven op te beleven. 'T is dus dicht bij einde der èn ruimte èn tijden.